ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Έναρξη μαθημάτων

Φεβρουάριος  2023

Για κάθε Τεχνήτρια που επιθυμεί να μετεκπαιδευτεί πάνω σε εξειδικευμένες τεχνικές των Νυχιών και για κάθε απόφοιτη που σπούδασε την τέχνη των νυχιών αλλά για χρόνια δεν ασχολήθηκε, αλλά και για τις σπουδάστριές μας που θέλουν ακόμα περισσότερες ώρες πρακτικής εξάσκησης  στη σχολή μας με πολύ αγάπη και μεράκι δημιουργήθηκε το Master Class για προχωρημένους.
Το συγκεκριμένο τμήμα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα απο 4 ώρες για 2 μήνες. Οι μέρες και οι ώρες αποφασίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της σχολής.Το master class φιλοξενεί έως 6 άτομα  με τον εκπαιδευτή να είναι συνεχώς δίπλα στο μαθητή και τους πάγκους γεμάτους από πληθώρα υλικών ονυχοπλαστικής και nail design
⚠️Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ self test ή rapid test ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ
➡️ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ master class
-Επιμήκυνση φυσικού νυχιού με φόρμα και Ημιμόνιμο/ camuflage/ rubber base
-Επανάληψη ημιμόνιμου
-Babyboomer τεχνική με ημιμόνιμο/αερογράφο/ακρυλικό
-Φόρμες-κοψίματα – προσαρμογές
-Combi manicure  με 2 φρέζες/χρήση τροχού/ ενδείξεις
-Acrygel χτίσιμο σε φόρμα
-Acrygel/πινέλα/Αφαίρεση
-Ακρυλικό χτίσιμο σε φόρμα
-Stilleto Shape
-Square Shape
-Τοποθέτηση Κρυστάλων Swarovski
-Αντίστροφο χτίσιμο  επιμήκυνση βάσης με  Ακρυλικό
-Αφαιρέσεις gel/acrygel/ακρυλικού
Αποκλειστικά με χρήση τροχού
-Εισαγωγή στη σωστή χρήση τροχού και εφαρμογή με τις κατάλληλες φρέζες κεραμικές/μεταλλικές
-Παρουσίαση Αερογράφου
-Τεχνική ombre με colour gel / αερογράφο/ ακρυλικές πούδρες
-Επίσκεψη σε χώρους ομορφιάς(studio νυχιών)
-Σωστό βιογραφικό/συνέντευξη
-Σωστή φωτογράφιση Νυχιών
-Πρακτική σε ζωντανά μοντέλα
Το master class είναι ένα τμήμα γεμάτο πληροφοριες και μονοήμερα σεμιναρια συγκεντρωμένα σε ένα ολοκληρωμένο 2 μήνο τμήμα όπου ο μαθητής έχει την δυνατότητα να κατανοήσει ολες τις νέες τεχνικές και να αφιερώσει περισσότερες ώρες από ενα μονοήμερο σεμιναριο 8 ωρών.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε κοπέλες που ήδη πέρασαν την Βασική εκπαίδευση του μανικιούρ /πεντικιούρ /ημιμόνιμου /τεχνητών νυχιών  σε: δημόσιο ή ιδιωτικικό ΙΕΚ ή σε Κεντρο δια βιου μάθησης ή κάνοντάς ταχύρυθμο σεμινάριο σε αντίστοιχη σχολή.

Με ένα πλούσιο Προγραμμα Σπουδών φτιαγμένο στις ανάγκες της εποχής

Λύνουμε όλες τις απορίες γύρω από τις τεχνικές και τα υλικά  βελτιώνοντας αλλά  και εξελίσσοντας τις γνωσεις σας  και το πτυχίο σας.

Δύνουμε την δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια που τελειωσαν στη δικη μας σχολή το τμήμα της 2 μήνης φοίτησης να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους απο σεμιναριακό σε δια βίου μαθησης , παρακολουθώντας το τμήμα Master Class.
Οι γνώσεις ολοκληρώνονται μεσα από ιδιαίτερες τεχνικές και ενότητες οπου ο εκπαιδευτής εκτός απο νέα ύλη και νέες τεχνικές προσπαθεί να βελτιώσει τους χρόνους της τεχνήτριας ώστε να γίνει ανταγωνιστική και αμεσα επιθυμητή απο καταστήματα που ζητάνε τεχνητριες νυχιών.
Με την ολοκλήρωση του προγραμμάτος ο σκοπός της σχολής είναι να πάρει ο μαθητής οσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες πανω σε ολες τις τεχνικές ,να δουλέψει και να πειραματιστεί με διαφορετικά υλικά και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στοχεύοντας στις ανώτατες φιλοδοξίες του.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλές απόφοιτές  μας παραδίδουν μαθήματα σε αντίστοιχες σχολές της πολης γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει δυναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε άριστα την δουλειά μας και να εξελίσσουμε πάντα τις γνώσεις μας , να γινόμαστε καλύτεροι και πάντα πρωτοπόροι , πανω στο αντικείμενο που επιλέξαμε και αγαπήσαμε με την ψυχή μας γιατί για εμάς δεν ειναι απλά δουλειά ,ειναι τρόπος ζωής , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΠΡΟΚΛΗΣΗ….