Εισαγωγή σε όλα τα ονυχοπροσθετικά μέσα και το nail design

Στη σχολή μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2μηνη ταχύρυθμη εκπαίδευση ή εναλλακτικά να επιλέξετε το 6μηνο πρόγραμμα σπουδών (Δια Βίου Μάθησης). Αυτά τα δύο προγράμματα απευθύνονται σε αρχάριους που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την περιποίηση των νυχιών.

Οι ουσιαστικές διαφορές στα 2 αυτά προγράμματα σπουδών είναι οι ώρες σπουδών και το πτυχίο μετά το πέρας των σπουδών. Στο 2μηνο πρόγραμμα σπουδών, ο σπουδαστής παίρνει ένα πτυχίο με το οποίο μπορεί να εργαστεί σε χώρους ομορφιάς σαν τεχνίτης νυχιών, όμως δεν μπορεί να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ανοίξει δικό του χώρο.

Στην 6μηνη φοίτηση ο σπουδαστής με το πέρας των σπουδών παίρνει πτυχίο αναγνωρισμένο από το υπουργείο Παιδείας, όπου θα αναγράφει τον Αριθμό Αδείας της Σχολής σαν πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ. Με αυτό το πτυχίο και 24 μήνες προϋπηρεσίας ο απόφοιτος θα μπορεί να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο δήμο της περιοχής του και να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, έτσι ώστε να είναι κατοχυρωμένα τα επαγγελματικά του δικαιώματα σαν τεχνίτης νυχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με την σχολή

  1. συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας,
  2. στέλνοντας e-mail στο info@tsolakistudies.gr
  3. καλώντας στο 2310 222 607

Εγγραφές

Για την εγγραφή σας απατούνται:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)

➡️ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι θέσεις κατοχυρώνονται μόνο μετά την κατάθεση της προκαταβολής μέσω τραπέζης ή με απευθείας κατά την εγγραφή στην γραμματεία της σχολής

2μηνη Φοίτηση αρχαρίων

Το 2μηνο πρόγραμμα σπουδών είναι ένα επαγγελματικό, ταχύρυθμο, υπερεντατικό σεμινάριο στο οποίο ο αρχάριος σπουδαστής μπορεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να παρακολουθήσει όλες τις ενότητες μανικιούρ, πεντικιούρ, ονυχοπροσθετικής και nail design και να πάρει το επαγγελματικό πτυχίο.

Master Nail Class – Πρόγραμμα για προχωρημένους

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 Για κάθε Τεχνήτρια που επιθυμεί να μετεκπαιδευτεί πάνω σε εξειδικευμένες τεχνικές των Νυχιών και για κάθε απόφοιτη που σπούδασε την…

Σεμινάρια Nail Art

Στη σχολή Tsolaki Studies, πραγματοποιούνται μονοήμερα επαγγελματικά σεμινάρια εξειδίκευσης Nail Art σχεδίου σε διάφορες τεχνικές.