Εισαγωγή σε όλα τα ονυχοπροσθετικά μέσα και το nail design

Στη σχολή μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 μήνη ταχύρυθμη εκπαίδευση αρχαρίων , Ιδιαίτερα μαθήματα σε συγκεκριμένες ενότητες που επιθυμείτε ή εναλλακτικά να επιλέξετε masterclass  2μήνο πρόγραμμα  σπουδών για προχωρημένους. Αυτά τα  προγράμματα απευθύνονται σε αρχάριους και ήδη γνώστες της τέχνης των νυχιών  που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την περιποίηση των άκρων ή θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Απόφοιτες κοπέλες της σχολής μας,  με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη των νυχιών ίδρυσαν το δικό τους studio νυχιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε περιοχές της Ελλάδας. Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνούμε καθημερινά μαζί τους και να προτείνουμε νέες τεχνήτριες που βρίσκονται μέσα στη σχολή μας για μελλοντική εργασία.

Γίνε και σύ μέλος της οικογένειας tsolaki και κέρδισε την θέση εργασίας στο χώρο που πάντα ονειρευόσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με την σχολή

  1. συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας,
  2. στέλνοντας e-mail στο info@tsolakistudies.gr
  3. καλώντας στο 2310 222 607

Εγγραφές

Για την εγγραφή σας απατούνται:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)

➡️ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι θέσεις κατοχυρώνονται μόνο μετά την κατάθεση της προκαταβολής μέσω τραπέζης ή με απευθείας κατά την εγγραφή στην γραμματεία της σχολής

3μήνη Φοίτηση αρχαρίων

Το 3μηνο πρόγραμμα σπουδών είναι ένα επαγγελματικό, ταχύρυθμο, υπερεντατικό σεμινάριο στο οποίο ο αρχάριος σπουδαστής μπορεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να παρακολουθήσει όλες τις ενότητες μανικιούρ, πεντικιούρ, ονυχοπροσθετικής και nail design και να πάρει το επαγγελματικό πτυχίο.

Master Nail Class – Πρόγραμμα για προχωρημένους

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Έναρξη μαθημάτων Φεβρουάριος  2023 Για κάθε Τεχνήτρια που επιθυμεί να μετεκπαιδευτεί πάνω σε εξειδικευμένες τεχνικές των Νυχιών και για κάθε απόφοιτη που σπούδασε την τέχνη των…

Σεμινάρια Nail Art

Στη σχολή Tsolaki Studies, πραγματοποιούνται μονοήμερα επαγγελματικά σεμινάρια εξειδίκευσης Nail Art σχεδίου σε διάφορες τεχνικές.